Effectieve team training in een flight simulator

Een uniek en geavanceerd trainingsprogramma in een flight simulator

U kunt als nooit tevoren ervaren hoe u zo optimaal mogelijk gebruik kunt maken van uw eigen gedragsrepertoire, om uzelf en uw team tot het allerhoogste niveau te tillen.

Het bedrijfsleven heeft veel raakvlakken met het besturen van een vliegtuig. In de cockpit en in de lucht bent u letterlijk op elkaar aangewezen en worden aspecten als communicatie, stressbestendigheid en besluitvaardigheid extra belangrijk.

Hoe doen we dat?

U wordt getraind in het gebruiken van communicatieprocessen die in de luchtvaart door piloten gebruikt worden om complexe problemen in een korte tijd op te kunnen lossen. Onze¬†unieke en geavanceerde trainingsprogramma’s zorgen ervoor dat teamleden elkaar goed leren kennen. We vergroten het vertrouwen en de team synergie, zodat er een goede sfeer en een optimale onderlinge verhouding ontstaat. Ook maken we talenten en kwaliteiten inzichtelijk, en vergroten de slagkracht, daadkracht en effectiviteit binnen teams.

Duurzame teamontwikkeling

Afhankelijk van uw wensen en doelen komen de volgende aspecten aan bod: versterken van competenties die teamleden in staat stellen effectiever samen te werken en leiding te geven, problemen op te lossen, bruggen te bouwen, gezamenlijke doelen te stellen, sneller beslissingen te nemen en elkaars talenten te benutten voor het gezamenlijke doel.

Door de opbouw van de training en het gebruik van een full-flight simulator zullen de leermomenten en nieuwe inzichten diep verankerd raken in de dagelijkse praktijk.